Оборудване за уинг
Уиндсърф и фойл
Кайт, падълборд и уейкборд
Спортен магазин за екстремни спортове

Mагазин за екстремни спортове, туристически обувки и слънчеви очила

Sunny eXtreme

Безплатна доставка
Дългосрочен проект
Дългогодишен опит
Заедно с вас сме от 2004г.
Наличности
Наличности
Над 25000 артикула на склад
Гаранция за качество
Гаранция за качество
14 дни право на връщане
Слънцезащита
Неопренови костюми
Слънчеви очила

Оферти на седмицата

Мъжки къс панталон Regatta Sauveur - 1
  • -20 лв.

Мъжки къс панталон Regatta Sauveur

79 лв. 59 лв. -20 лв.

Мъжки къс панталон Regatta Sauveur

Издръжливи къси панталонки от памук и еластан, с права кройка, пет джоба и лека разтегливост.  Класически комфортен спортно-елегантен панталон със стеснен към коленете крачол.

  • Ежедневни къси панталони
  • 98% памук, 2% еластан
  • 2 странични джоба
  • Закопчаване с копчета и цип
  • Крачолът леко се стеснява към коляното.

Производител: Regatta Великобритания

Слънчеви очила детски Regatta Amari Duchess Animal - 1
  • -30 лв.

Слънчеви очила детски Regatta Amari Duchess Animal

69 лв. 39 лв. -30 лв.

Детски слънчеви очила Regatta Amari Duchess Animal

Поликарбонатни, красиви детски очила за момичета. Многоцветни орнаменти в розовата гама и акрилни преливащи плаки. Материалът се отличава с лекота, уникални технически качества, продължителен живот и еластичност.

Покритието UV 400 отстранява ултравиолетовите лъчи от 400 nm или по-късите вълни. Невидимите ултравиолетови лъчи са най-вредните лъчи от светлинния спектър. Тези плаки предпазват от UVA, UVB и UVC лъчи.

Производител: Regatta Великобритания

Тренировъчен кайт CrossKites Air 1.5 Rainbow R2F - 1

Тренировъчен кайт CrossKites Air 1.5 Rainbow R2F

139 лв.

Тренировъчен кайт CrossKites Air 1.5 Rainbow R2F

Бърз, лек, мощен и маневрен. Перфектен, както за забавления на плажа или някоя поляна, така и за усъвършенстване на уменията за управление на кайт. Със своя супер лесен за научаване дизайн и вградена двулинейна система без бар за управление, бързо ще напреднете до нужното ниво. Това е тренировъчният кайт, който ще ви накара да отидете в света на ветровитите спортове.

Изработен от същият материал, използван във висококачествените състезателни хвърчила.

Пригоден за ползване и от деца над 8г.

  • Колани за китките
  • Линии Dyneema 18м.
  • Polyester Ripstop
  • Калъф
Дамски суитшърт Regatta Sadiya - 1
  • -20 лв.

Дамски суитшърт Regatta Sadiya

89 лв. 69 лв. -20 лв.

Дамски суитшърт Regatta Sadiya

Кремавото дамско яке Regatta Sadiya с цял цип е удобно и топло, с вталена кройка. Якето е с два странични джоба с цип и висока яка. Материята е с фина текстура.

Изработено е от изключително мека за носене проветрива материя, която регулира температурата на тялото и се грижи за вашият комфорт.

Характеристики:

  • Вталена кройка
  • Оребрена текстура
  • Джобове с цип
  • Мека и дишаща материя
  • Coolweave текстил
  • Естествени влакна

Състав: 81% Полиестер, 17% Памул, 2% Еластан

Производител: Regatta Великобритания

Кайт, уинг и уиндсърф уроци
Ежедневни и туристически обувки

Избрани предложения

Каска за водни спортове GUL Evo Жълта детска - 1
  • -30 лв.

Каска за водни спортове GUL Evo Жълта детска

140 лв. 110 лв. -30 лв.

GUL Evo жълта детска каска

Удароустойчива и лека ABS черупка и комфортна вътрешна част, която не абсорбира вода. Отговаря на стандарт EN1385CE и може да се ползва за състезания. Каските са необходимо допълнение към вашата колекция от предпазно облекло за екстремни спортове.

Размер 50см - 56см

Мъжко яке Hannah Marvin Moroccan blue - 1
  • -91 лв.

Мъжко яке Hannah Marvin Moroccan blue

260 лв. 169 лв. -91 лв.

Marvin moroccan blue.

Изключително леко и удобно яке подходящо за различни дейности на открито, пътуване и туризъм. Якето е снабдено с мембрана Drypeak 6000, което представлява защита срещу проникването на дъжд и вятър в материята. Мембраната DryPeak 6000 защитава от проникването на влага отвън навътре и я пропуска отвътре навън така, че осигурява сухота и комфорт през цялото време. 

Блуза ликра с ултравиолетова защита Aropec SS-5K88W - 1
  • -40 лв.

Блуза ликра с ултравиолетова защита Aropec...

129 лв. 89 лв. -40 лв.

Дамска блуза от ликра с дълъг ръкав Aropec SS-5K88W

Дамска блуза с ефектен дизайн и дълъг ръкав. Голямото лого на гърдите, дискретните орнаменти и комбинацията от тъмносиньо с корал, придава на ликрата модерна визия. С нейна помощ не само ще изглеждате добре, но и ще бъдете защитени, докато практикувате любимите си спортове.

Изработена от мека материя, която ви предпазва не само от изгаряне, а и от опасните UVA и UVB слънчеви лъчи. Яката е обла, закрива долната част на врата и заедно с дългите ръкави, успешно защитава тялото ви. Шевовете са еластични и плоски така, че да не дразнят тялото и да не пречат на движението.

Висококачествената Lycra® е устойчива на хлор.

Джапанки детски Mosconi Freestyle - 1

Джапанки детски Mosconi Freestyle

25 лв.

Удобни детски чехли Freestyle на испанската компания MOSCONI

Перфектни за басейна, след тренировки и за ежедневна употреба. Freestyle са класически джапанки за басейн с анатомичен профил за комфорт.

Много удобна бързосъхнеща подметка с протектор, която е подходяща при ходене по мокри повърхности. Тъй като няма абсорбиращи вода елементи, можете да ги използвате и под душа.

Чехлите са изработени от траен, мек и лесен за използване синтетичен материал с подплатена изключително удобна подметка.

Слънчеви очила Relax San Michele R2341A - 1
  • -80 лв.

Слънчеви очила Relax San Michele R2341A

169 лв. 89 лв. -80 лв.

Слънчеви очила Relax San Michele R2341A

Слънчевите очила Relax San Michele ще завладеят всеки, който знае какво иска. Този модерен модел е еволюция на добре позната и функционална форма, съчетана с плоска леща с по-светло покритие, допълнена с леко огледален ефект така, че да не се виждат очите, но и за да направят лещите приятно тъмни за ежедневно носене дори в слънчеви летни дни.

Здравите поликарбонатни плаки осигуряват най-добрата защита на очите. Материалът се отличава с лекота, уникални технически качества, продължителен живот и еластичност.
Покритието UV400 отстранява ултравиолетовите лъчи от 400 nm или по-късите вълни. Прозрачността им е подобрена в сравнение с плаките с обикновено UV покритие

Термобельо мъжки клин Bars - 1
  • -10 лв.

Термобельо мъжки клин Bars

55 лв. 45 лв. -10 лв.

Термо бельо мъжки клин Bars

Ефективно и функционално термобельо, защитаващо тялото при ниски температури. Отличните качества на вложените материали осигуряват идеален микроклимат при различни спортни натоварвания, като задържат телесната топлина и отвеждат бързо влагата при изпотяване навън.

Сандали Hannah Belt pumpkin с тройно закопчаване - 1

Сандали Hannah Belt pumpkin с тройно закопчаване

89 лв.

Сандалите Hannah Belt

имат анатомично оформена, противохлъзгаща подметка, която спомага краката да не се изморяват при дългите преходи. Стелката е антибактериална, удобно извита и предотвратява появата на неприятни миризми.

Моделът е подходящ за планина, плаж или ежедневна употреба в града. Модерни цветове, тройно закопчаване чрез велкро и неопрен от вътрешната страна за по-голям комфорт

Ежедневни и туристически обувки

Обувки с мембрана Regatta Samaris Lite Mid Moonlight Denim Orange - 1
  • -120 лв.

Обувки с мембрана Regatta Samaris Lite Mid...

289 лв. 169 лв. -120 лв.

Regatta Samaris Lite Mid Moonlight Denim Orange

Олекотени обувки с интересен дизайн. С използваните технологии Isotex, Hydropel и подлепените шевове, те са напълно водоустойчиви, за да предотвратят проникването на дъжд и влага. Също така са дишаеми, за да поддържат краката ви сухи.

Имат формована EVA стелка за комфорт, издръжлива подметка с допълнително сцепление и амортизираща способност за предпазване от нараняване. Технологията на подметката X-LT с ниско тегло, съчетава амортизация на ходилото абсорбираща вибрациите и здрава карбонова подложка, за дълготраен комфорт при тежките преходи. Неопреновият кант и мрежест език добавят комфорт, а подсилването в глезена и протектора, обикалящ цялата обувка - здравина и защита.

70% полиестер, 30% полиуретан

Производител: Regatta Великобритания

Обувки с мембрана Alpine Pro Zemede 242 - 1
  • -60 лв.

Обувки с мембрана Alpine Pro Zemede 242

239 лв. 179 лв. -60 лв.

Мъжки туристически обувки Alpine Pro Zemede

Здрави и леки обувки, изработени от първокласни материали. Подсилени в областта на пръстите и петата, за да поддържат краката в правилната позиция и да предпазят обувките от нараняве.

Може да ги използвате сред природата, при планински преходи и разходки, при летни пътувания или в града.

Функционалната мембрана осигурява отвеждане на влагата от обувката навън и не пропуска влага отвън навътре. За по-голяма видимост и безопасност има и светлоотразителни елементи.

Стабилната структура и каучуковата подметка осигуряват перфектно прилягане и сцепление дори върху неравности и мокри повърхности. Антибактериална стелка за предотвратяване появата на миризми.

Обувки с мембрана Regatta Edgepoint Mid Bayleaf Burnt Umber - 1
  • -90 лв.

Обувки с мембрана Regatta Edgepoint Mid Bayleaf...

219 лв. 129 лв. -90 лв.

Високи туристически обувки Regatta Edgepoint Mid Bayleaf Burnt Umber

Благодарение на технологията Isotex, те са напълно водоустойчиви, за да предотвратят проникването на дъжд и пръски и в същото време проветриви, за да поддържат краката ви свежи.

Обувките са изработени с формована подложка за удобство и амортисьорен ефект, а подметката осигурява устойчивост и добро сцепление. Подплата с добра вентилация за пълен комфорт при употреба. Ефективна солидна подпора за намаляване на умората на краката. Високият дизайн, неопреновата яка и подсилването в областта на глезените са сред важните характеристики на обувката. Те са подсилени в областта на пръстите и петата, което прави обувките много удобни и помага за поддържане на крака в правилната позиция.

Производител: Regatta Великобритания

Обувки с мембрана дамски Alpine Pro HAIRE 773
  • -146 лв.

Обувки с мембрана дамски Alpine Pro HAIRE 773

295 лв. 149 лв. -146 лв.

Ново поколение обувки с първокласно качество, идеален избор за спортно насочени хора. Изработени от лека и устойчива софтшел материя и снабдени с функционална PTX мембрана. Оборудвани с грайфер, който е разработен за работа на открито и спортни дейности, специално подсилени при петата и пръстите. Антибактериални, анатомични стелки PEP, адаптирани към формата на стъпалото.

Излишната топлина от обувката се отвежда навън, което предотвратява развитието на бактерии и миризми. Каучуковата противохлъзгаща подметка гарантира сцеплението и устойчивостта на износване на обувките дори при труден терен.

Подходящи за туристически обувки при планински преходи, леки разходки сред природата и ежедневна употреба в града.

  • PTX мембрана
  • HSS подсилване на петата
  • Softshell
  • Водо и ветроустойчиви

Цвят: Светлосив

Най-продавани

Плажни обувки детски GUL Aqua Shoe червени, неопрен и UV защита - 1

Плажни обувки детски GUL Aqua Shoe червени,...

25 лв.

Обувки за плаж GUL Aqua Shoe червени

подходящи за всички видове водни спортове. Мека силиконова подметка и горна част, която е проветрива и дишаща. Обувката осигурява постоянен дренаж на водата, която влиза вътре. Много удобни и леки. Връзки за затягане в глезена, за да се предпази от изхлузване. Противохлъзгаща подметка.

Плавници Spokey Nautilus - 1
  • -20 лв.

Плавници Spokey Nautilus 40-41

79 лв. 59 лв. -20 лв.

Плавници Spokey Nautilus

Любителски плавници от термопластична гума с удобен пантоф. Релеф предотвратяващ усукването им.

- може да се използват за практикуването  на различни техники за плуване, подобряване на кондицията, за обучение и шнорхелинг
- помагат за правилното позициониране на тялото на плувеца, укрепват мускулите на краката и увеличават скоростта на плуване

Слънчеви очила Relax Barbada R2220A - 1
  • -30 лв.

Слънчеви очила Relax Barbada R2220A

99 лв. 69 лв. -30 лв.

Слънчеви очила с метална рамка Relax Barbada R2220A

Здравите поликарбонатни плаки осигуряват най-добрата защита на очите. Материалът се отличава с лекота, уникални технически качества, продължителен живот и еластичност.
Покритието UV 400 отстранява ултравиолетовите лъчи от 400 nm или по-късите вълни. Прозрачността им е многократно подобрена в сравнение с плаките с обикновено UV покритие

Неопреново боди от тънка материя Soöruz Divine Old Rose

Неопреново боди 1mm Soöruz Divine Old Rose

220 лв.

Бодито с дълъг ръкав има UV защита 50+ и малък преден цип за максимално удобство. Тънкият и изключително еластичен неопрен помага за регулирането на телесната температура и предпазва от изгаряне.

Облеклото е една перфектна комбинация между ефективност, мода и добра цена. При изработката са използвани Flatlock плоски шевове и X-FLEX супер разтегливи панели за пълен комфорт и свобода на движенията. 
Flatlock- Плосък, гъвкав и удобен шев.
X-FLEX- 150% разтегателна материя. Най-новата X-Flex технология прави неопреновите облекла супер разтегателни, с 10% по-леки, поема по-малко вода и е още по-мек, това дава още по-комфортно усещане.