10-те най-добри маунтин байк видеа за всички времена

0
 

Сподели

Shares

В последните години уеб видеоклиповете се превърнаха в своебразна форма на изкуство. За да ѝ отдадем дължимото, събрахме най-добре направените интернет видеа на тема маунтин байк.

10-те най-добри маунтин байк видеа за всички времена

Lacon de Catalonia, автор: Anti Media

Изключително добре заснетият филм разкрива огнения каталунски характер на Андреу Лаконтеги чрез неговия експлозивен стил и универсалност. Заснет е на частното трасе на Андреу до Барселона и показва колко повлиян от моторите е неговият стил. И защо той е смятан за един от най-добрите фрийрайд маунтинбайкъри в света.

Lines of Lofoten, автор: Anti Media

Филмът предлага изумителни пейзажи и невероятно каране. Заслужава си 9-те минути от живота ви.

Day in the life of Brandon Semenuk, автор: Coastal Crew

Деликатният гений Брандън Семенюк прави това, което обича най-много, у дома. Брандън е мълчаливец и предпочита действията му да говорят вместо него. Coastal Crew се справят отлично със задачата да предложат на света поглед към ежедневния му живот.

Road Bike Party 1 и 2, автор: Мартин Аштън

Мартин Аштън е звезда на трайъл колоезденето и е красил много маунтин байк списания и плакати. Road Bike Party 1 беше такъв вайръл хит, че той реши да направи негово продължение, но по времето, когато беше заснел около половината материал, претърпя инцидент, който го остави парализиран. Въпреки това, филмът беше завършен с помощта на приятелите му.


Five, автор: Крис Акриг

Както се убедихте от предишното видео, Крис е много талантлив човек. И в това той разкрива разностранните си качества.

The Spirit of Enduro, автор: Еди Мастърс

Ендурото става все по-популярно, а може би най-доброто видео по темата е на дивия новозеландец Еди Мастърс. Скоковете, които прави по джапанки, не са никак малки!

An Ending, автор: Дан Барнъм

Всеки маунтинбайкър познава чувството, когато листата паднат от дърветата и прахът по пътеките се превръща в кал. После идва снегът и всичко приключва. В това видео Дан Барнъм улавя последните 24 часа каране за годината на Дилан Шепърд, преди снегът да дойде и да отложи всичко за пролетта.

Winter Trails with Matt Hunter, автор: Silvia

Не за всички обаче зимните месеци означават да заключиш някъде колелото и да се отдадеш на по-подходящи за сезона дейности. Със сигурност не и за Мат Хънтър. С помощта на шипове, дълги 2,5 см, той може да си кара цяла зима.

Graham Agassiz Profile, автор: Sherpa‘s Cinema

Греъм Агасиз, хеликоптери, каране във високи планини и всичко това – заснето от носителите на награди за филми Sherpa‘s Cinema. Филмът е пиршество за очите на тема планинско колоездене… в планината.

Wink Grant ‘Insight’, автор: Рупърт Уокър

Какво да кажем за този филм, освен че е идеален, и различен, и вдъхновяващ, и има страхотна музика, и те кара да искаш да караш, и е просто много, много добър. Рупърт Уокър нагледно ни показва как се създава нещо уникално.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.